BVS Linköping
Boka

BVS Proline 4.0 Diamond Coat Linköping

Nyhet 2020!!

BVS Proline 4.0 Diamond Coat

BVS-kedjan lanserar nu den 4:e generationen lackskydd i form av en helt ny typ av keramisk semi-permanent coating förstärkt med Diamant i nanoformat.

Jämfört med vår keramiska försegling Proline 3.0 som vi använt framgångsrikt sedan 2012 så ger Proline 4.0 Diamond Coat följande förbättrade egenskaper:

Dubbelt så tjock ytbehandling vilket ger en synbar glansförbättring. En svart bil blir "svartare", en röd blir "rödare" och en vit eller silverfärgad bil får en emaljliknande finish.

Mer än 50% längre hållbarhet, nu upp 3år/5000 mil. Detta gör BVS Proline 4.0 Diamond Coat till en mycket ekonomisk behandling över tiden.

Ännu enklare underhåll och tvätt än tidigare. BVS Proline 4.0 Diamond Coat ger en ännu tätare och sammetslen finish som du enkelt bibehåller med hjälp av våra tvättråd och systemanpassade tvättprodukter. Du är inte bunden till att använda våra tvättprodukter. Eftersom du inte kan tvätta bort Diamond Coat så är det helt ok att tvätta med det som du själv föredrar.

En behandlad bil blir tre gånger tåligare mot yttre påverkan såsom stenskott, salt, fågelspillning och mekanisk påverkan vid biltvätt. Risken för tvättrepor minskar avsevärt och man måste vara riktigt klantig och/eller ovarsam för att få tvättrepor på en bil behandlad med BVS Proline 4.0 Diamond Coat.

Din bil kommer att vara försäkrad mot onödig värdeminskning kopplad till bilen skick om du följer våra tvättråd och underhållsintervaller. Att påstå att din bil kommer att vara mer värd den dag du skall sälja den kanske är ett påstående som för många kan verka provocerande.

Hur många gånger har man inte hört "bilfirman gick inte ens ut och kollade på bilen".

Men faktum är att en välskött och snygg bil med dokumenterad proffesionell bilvård alltid är mer attraktiv än en bil som bara fått sporadisk tvätt i någon snabbtvätt då och då.

Öppettider

Måndag 08:00-17:00
Tisdag 08:00-17:00
Onsdag 08:00-17:00
Torsdag 08:00-17:00
Fredag 08:00-17:00

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå